Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Webshop blog

Hogyan találjuk meg a tökéletes ajándékot az utolsó pillanatban?

Hogyan találjuk meg a tökéletes ajándékot az utolsó pillanatban?

2021. 12. 20. 12:41:26 KonyhaKüytü webáruház
Közeleg a Szenteste és még nem végeztél az ajándékok beszerzésével? Lecsúsztál már az utolsó „Garantáltan Karácsonyig kiszállítjuk” határidőről? Esetleg csak nem vagy biztos, hogy milyen ajándéknak örülne a leginkább az, akit meglepnél?
Zero Waste ötletek karácsonyra

Zero Waste ötletek karácsonyra

2021. 12. 11. 17:57:48 KonyhaKüytü webáruház
Megmaradt a rengeteg finomság a karácsonyi vacsoráról és azon gondolkozol, hogy frissentartó fóliát (folpack) vagy alufóliát használj az edények, tálak befedéséhez? Te is tudod, hogy ezekkel az a probléma, hogy azokat használat után ki kell dobni. Még ha szelektíven gyűjtöd is a hulladékot, akkor is maximum az alufóliát tudod bedobni a fém-műanyag szelektívbe, a frissentartó fólia ugyanis - a közhiedelemmel ellentétben - kommunális hulladék. Megmutatjuk a megoldást!
6+1 kütyü, ami nem hiányozhat egyik konyhából sem

6+1 kütyü, ami nem hiányozhat egyik konyhából sem

2021. 03. 11. 16:36:28

Minden az alapoknál kezdődik: az első téglával, a műanyag fólia eltávolításával vagy éppen a „Mire van szükségem ahhoz, hogy ezt megcsinálhassam?” kérdés felvetésével.

Amikor kirepülsz a családi fészekből, először örülsz a végtelen szabadságnak, annak, hogy azt tehetsz, amit akarsz, se Anya, se Apa, se Tesó, aki megmondja mit és hogyan kéne csinálnod.

Aztán amikor először korogni kezd a gyomrod, és rájössz, hogy egy kiskanál, nem sok, de még annyi sincs a konyhában, akkor jössz rá: ide bizony sok minden fog még kelleni… Összeszedtünk 6+1 kütyüt, ami egy konyhából sem hiányozhat!